صفحه 1 از 1

ساخت ارت الکترونیکی چگونه است؟

ارسال شده: شنبه دسامبر 21, 2024 11:12 am
توسط mahmoudiacademy
ساخت ارت الکترونیکی به چه شکلی انجام می شود؟ با توجه به اینکه در سال های اخیر ارت های الکترونیکی به عنوان جایگزین سیستم های ارتینگ سنتی بسیار مورد توجه قرار گرفته اند، این سوال همواره مطرح می شود، که فرایند ساخت این دستگاه ها چگونه انجام می گیرد. استفاده از سیستم های ارتینگ سنتی مشکلات زیادی دارد. حفر چاه، با گذشت یک مدت زمان مشخص سیستم از دسترس خارج می شود. حال با کمک دستگاه های جدید ارت الکترونیکی این مشکلات مرتفع شده است.
در حقیقت باید بدانید که فرایند ساخت ارت الکترونیکی به شکل تکفاز و سه فاز انجام می گیرد. این دستگاه دارای قابلیت های زیادی دارند که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.

اهمیت ساخت ارت الکترونیکی

ساخت ارت الکتریکی به کاربران شبکه این امکان را می دهد، تا بتوانند به راحتی جریانات القایی و ولتاژهای اضافه را که بر روی دستگاه های الکترونیکی وجود دارد، تشخیص بدهند و از بروز خطرات ناشی از آن ها جلوگیری کنند. در صورتی که بدنه دستگاه های مورد استفاده در تاسیسات و شبکه های رایانه ای و الکترونیکی با آب اتصال پیدا کنند، دستگاه ارت الکترونیکی به شکل اتوماتیک واکنش نشان داده و در کوتاهترین زمان ممکن یعنی 25 صدم میلی ثانیه اتصال دستگاه را قطع می کند.
ساخت ارت الکترونیکی با هدف جایگزین چاه ارت شدن، انجام گرفته است. این دستگاه از شرایط نصب آسانی برخوردار است. با توجه به ویژگی های این دستگاه بیشتر مکان ها تمایل دارند، از آن استفاده کنند، کمتر به سمت سیستم چاه ارت می روند. ساخت این سیستم مزایای زیادی دارد، که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد.

مزایای ساخت ارت الکترونیکی

همانطور که در ابتدا اشاره کردیم ساخت ارت الکترونیکی دارای مزیت های بسیار زیادی است، که در ادامه به بررسی آن ها خواهیم پرداخت.
 ابعاد بهینه
ساخت ارت الکتریکی به گونه ای انجام شده، که نیازی به حفر چاه ندارد. از این رو بسیار مورد توجه کاربران قرار گرفته است. این دستگاه از ابعاد بهینه و مناسبی برخوردار است، فضای کمی را اشغال می کند. علاوه بر این فرایند نصب آن بسیار ساده و آسان است. طراحی این دستگاه به گونه ای است، که می توانید از آن در مکان های محدود هم استفاده کنید.
 نصب آسان
ساخت ارت الکترونیکی به شکلی انجام شده است، که دارای شرایط نصب ساده ای است. شیوه ی نصب ساده در این دستگاه باعث شده که یکی از موانع که همان حفر چاه است، از سر راه کاربران برداشته شود. همین ویژگی باعث شده که در میان کاربران از محبوبیت زیادی برخوردار شوند.

فرایند ساخت برای ارت الکتریکی

همانطور که می دانید، ساخت ارت الکترونیکی در دو شکل با ورودی های تک فاز و سه فاز انجام می گیرد. این دستگاه ها قابلیت پشتیبانی بین 5 تا چند 100 آمپر را دارند. همین امر باعث مکی شود، که بتوانند انواع مختلف دستگاه ها را پوشش دهند.
ساختار این دستگاه به گونه ای است، که با یک کابل به بدنه ی دستگاه اتصال پیدا می کند. به وسیله ی این کابل دستگاه می تواند در وضعیت صفر تثبیت شود. دستگاه های ارت الکترونیکی مجهز به سنسورهایی هستند، که قابلیت تشخیص نفوذ آب به تاسیسات برقی را دارند. این دستگاه ها به جای استفاده از سیستم اتصال کوتاه مجهز به مکانیزم سوئیچینگ هستند، که در کوتاه ترین زمان ممکن می توانند در صورت اتصال بدنه برق دستگاه را بدون تاثیر گذاری بر روی برق اصلی قطع کنند.
وجود این قابلیت ها باعث شده که درصد ایمنی این دستگاه ها از دیگر سیستم های مشابه بیشتر باشد. ساخت این دستگاه ها بر اساس سه قسمت مختلف انجام شده است.
قسمت اول بخش سوئیچینگ را در بر می گیرد، که در ارتباط با بدنه و دیگر بخش های ارت الکترونیکی می باشد.
بخش دوم در این دستگاه ها با هدف تخلیه ی الکتریکی طراحی شده است. زمانی که ولتاژ افزایش پیدا کند و جریان های القایی ایجاد شوند، این بخش از دستگاه با تثبیت تجهیزات در حالت صفر از بروز آسیب ها و خطرات ناشی از جریانات القایی جلوگیری می کند.
سومین بخش در این دستگاه با عنوان مدار شناخته می شود، مهمترین وظیفه ی این بخش ایجاد اتصال بین سیستم سوئیچینگ و تخلیه الکترونیکی می باشد. علاوه بر این قابلیت ارزیابی میزان ولتاژ بدنه را دارد.